Sonic Dash 4.28.0 Tải về APK Android

Play as Sonic the Hedgehog as you dash, jump and spin your way across stunning 3D environments. Swipe your way over and under challenging obstacles in this fast and frenzied endless running game.

SONIC…
The world famous Sonic the Hedgehog stars in his first endless running game – how far can you go?

Advertisement

…DASH!
Unleash Sonic’s incredible dash move that allows you to run at insane speed and destroy everything in your path!

AMAZING ABILITIES
Utilise Sonic’s powers to dodge hazards, jump over barriers and speed around loop de loops. Plus defeat enemies using Sonic’s devastating homing attack!

STUNNING GRAPHICS
Sonic’s beautifully detailed world comes to life on mobile and tablet – never has an endless runner looked so good!

MULTIPLE CHARACTERS
Choose to play as one of Sonic’s friends, including Tails, Shadow and Knuckles.

EPIC BOSS BATTLES
Face off against two of Sonic’s biggest rivals, the always scheming and cunning Dr. Eggman and the devastatingly deadly Zazz from Sonic Lost World! Use all of Sonic’s agility and speed to take down these villains before it’s too late!

Advertisement

POWERUPS
Unlock, win or buy ingenious power-ups to help you run further. Including head starts, shields, ring magnets and unique score boosters!

KEEP ON RUNNING
Get more rewards the more you play! Level up your score multiplier by completing unique missions, or win amazing prizes including Red Star Rings & additional characters by completing Daily Challenges and playing the Daily Spin.

– – – – –
Privacy Policy: http://www.sega.com/mprivacy/
Terms of Use: http://www.sega.com/Mobile_EULA

Game apps are ad-supported and no in-app purchases are required to progress; ad-free play option available with in-app purchase.

Advertisement

Other than for users known to be under 13, this game may include “Interest Based Ads” (please see http://www.sega.com/mprivacy#3IBADiscolure for more information)​ and may collect “Precise Location Data” ​(please see http://www.sega.com/mprivacy#5LocationDataDisclosure ​for more information)​.

© SEGA. All rights reserved. SEGA, the SEGA logo, SONIC THE HEDGEHOG and SONIC DASH are registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates.
Chơi như Sonic the Hedgehog khi bạn lao vào, nhảy và xoay theo cách của bạn trên các môi trường 3D tuyệt đẹp. Vuốt qua và vượt qua các chướng ngại vật đầy thách thức trong trò chơi chạy vô tận nhanh và điên cuồng này.

SONIC
Ngôi sao Sonic the Hedgekey nổi tiếng thế giới trong trò chơi chạy bất tận đầu tiên của mình – bạn có thể đi bao xa?

CẦU DASH!
Giải phóng di chuyển đáng kinh ngạc Sonic Sonic cho phép bạn chạy ở tốc độ điên cuồng và phá hủy mọi thứ trên đường đi của bạn!

NĂNG LỰC TUYỆT VỜI
Tận dụng sức mạnh của Sonic, để tránh các mối nguy hiểm, nhảy qua các rào cản và tăng tốc xung quanh các vòng lặp. Cộng với việc đánh bại kẻ thù bằng cách sử dụng tấn công tàn phá Sonic Sonic!

HÌNH ẢNH TUYỆT VỜI
Thế giới chi tiết đẹp mắt Sonic Sonic trở nên sống động trên điện thoại di động và máy tính bảng – chưa bao giờ có một người chạy vô tận trông đẹp đến thế!

Advertisement

ĐẶC ĐIỂM
Chọn chơi như một trong những người bạn Sonic, bao gồm Tails, Shadow và Knuckles.

BOSS BOSS EPIC
Đối đầu với hai đối thủ lớn nhất của Sonic, Tiến sĩ Eggman luôn mưu mô và xảo quyệt và Zazz tàn khốc đến từ Sonic Lost World! Sử dụng tất cả sự nhanh nhẹn và tốc độ của Sonic để hạ gục những kẻ hung ác này trước khi quá muộn!

POWERUPS
Mở khóa, giành chiến thắng hoặc mua sức mạnh khéo léo để giúp bạn chạy xa hơn. Bao gồm bắt đầu, khiên, nam châm vòng và tên lửa đẩy độc đáo!

GIỮ TRÊN CHẠY
Nhận được nhiều phần thưởng hơn khi bạn chơi! Tăng cấp số nhân của bạn bằng cách hoàn thành các nhiệm vụ độc đáo hoặc giành được các giải thưởng tuyệt vời bao gồm Nhẫn Sao Đỏ và các nhân vật bổ sung bằng cách hoàn thành Thử thách hàng ngày và chơi Spin hàng ngày.

– – – – –
Chính sách bảo mật: http://www.sega.com/mprivacy/
Điều khoản sử dụng: http://www.sega.com/Mobile_EULA

Các ứng dụng trò chơi được hỗ trợ quảng cáo và không yêu cầu mua trong ứng dụng để tiến triển; tùy chọn phát quảng cáo miễn phí có sẵn khi mua trong ứng dụng.

Advertisement

Khác với những người dùng dưới 13 tuổi, trò chơi này có thể bao gồm “Quảng cáo dựa trên sở thích” (vui lòng xem http://www.sega.com/mprivacy#3IBADiscolure để biết thêm thông tin) và có thể thu thập “Dữ liệu vị trí chính xác” ( vui lòng xem http://www.sega.com/mprivacy#5LocationDataDisclenses để biết thêm thông tin).

© SEGA. Đã đăng ký Bản quyền. SEGA, logo SEGA, SONIC THE HEDGEHOG và SONIC DASH là các nhãn hiệu hoặc nhãn hiệu đã đăng ký của SEGA Holdings Co., Ltd. hoặc các chi nhánh của nó.

Rate this post

Bài viết liên quan

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments